Platou Galata

GALATA

Caracteristici

Codul ofertei
TNT30152
Categorie:
Casa
Preț
650.000 Euro
Suprafata Casa:
480 mp
Suprafata Teren:
1200 mp
Camere:
8
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Lux
Bucatarie:
3
Bai:
5
Etaje:
1
Balcoane:
2
An Constructie:
2018
Front Stradal:
30 m
Structura:
Pe Cadre
Acoperis Mansardat:
Nu
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
GALATA
Repere:
Platou Galata

Descriere

TNT IMOBILIARE a propune spre vanzare o Vila noua la cheie, de cea mai inalta calitate, mobilata si utilata, excelent pozitionata unde va puteti bucura de intimitate si de zone verzi, deosebit amenajate particularizata prin incantatoarea pozitionare Platou Galata Iasi, Romania.

Imobilul indeplineste cele mai exigente conditii de calitate si confort cu un regim de inaltime Demisol+ Parter+Etaj, cu suprafata utila totala de 480mp, care a fost edificata in anul 2018 pe o suprafata generoasa de teren, de 2800mp. Proprietatea este pozitionata la 50m de Soseaua Iasi-Voinesti si la 150m de statia de transport public, avand acces facil catre toate zonele din oras.

Vila ofera nenumarate posibilitati de a fi locuita de o familie numeroasa sau de doua familii.

- Demisol: 2 garaje,bucatarie,dormitor,baie,sauna, crama, beci, spatiu depozitare, magazie, spalatorie/ baie;

- La parter se afla o camera de zi cu acces pe terasa, bucataria separata si zona dining pentru 12 persoane. Tot la parter avem 2 dormidoare din care unul cu baie propie,dresing generos,baie cu cada,holuri spatioase, camera tehnica si o terasa cu acoperita.

- Urcand pe impunatoarea scara interioara imbracata in lemn ajungem la etajul 1 unde regasim hol spatios cu acces spre cele 4 dormitoare imense{1 dormitor cu baie propie+dresing}, 2 bai, dressinguri spatioase si o terasa,.

Intreaga amenajare a terenului raspunde perfect nevoii de refugiu si recreere facand posibila impartirea intr-un spatiu superb de relaxare, respectiv o terasa placata cu granit, principalul element prin care se remarca aceasta fiind linistea si o alta zona de alei placate cu piatra naturala ce duc catre o zona de gradina, amenajata cu trandafiri, multiple spatii verzi, foisor mobilat cu bucatarie complet echipata+grup sanitar, diverse conifere, brazi argintii, plante si arbusti ornamentali, pomi fructiferi si sistem de iluminare nocturna. De asemenea, in zona de relaxare exista si un gratar din caramida, conectat la energie electrica si apa.

Aspectul exterior al casei poate fi remarcat de la distanta prin nota robusta a acestuia si a design-ului contemporan. La interior, intalnim din abundenta lemnul, care se imbina armonios cu placarile ceramice in nuante naturale, din travertin si vitralii decorative, impreuna dand nastere unui design clasic, somptuos, nemuritor.

Piesa de rezistenta a arhitecturii interioare o reprezinta semineul placate cu travertin, amplasat in zona de living si cea de dining, care ofera o eleganta aparte spatiilor.

Casa se vinde mobilata si utilata in totalitate cu mobilier realizat din lemn masiv, cu finisaje de exceptie si ireprosabil executate.

Alte detalii proprietate:                                                                                       

- gard din lemn si piatra, pe centura din beton;

- poarta pietonala si auto, cu sistem automatizat;

- 4 locuri de parcare betonate in curte;

- alimentare cu energie electrica 380V;

- racordare la sistemul de apa si canalizare Apavital;

- statie de dedurizare si filtrare a apei;

- back-up rezervor cu pompa dedicata;

- generator curent electric pe combustibil lichid;

- stabilizator tensiune trifazat;

- 2 centrale termice pe gaz marca Vaillant + o centrala termica de rezerva, pe lemne;

- sistem de climatizare cu aer conditionat (la parter si etaj);

- videointerfon, sistem de alarma cu monitorizare, supraveghere video;

Proprietatea se distinge datorita pozitionarii excelente, intr-o zona cu vecinatati de calitate, a stilului arhitectural ireprosabil si a finisajelor de exceptie, facand parte din portofoliului ofertelor premium din piata imobiliara din Iasi.

Pretul acestui superb imobil este de 650.000 euro!

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantii imobiliari Bamboi Gabriel la telefon 0754.455.523 sau Maria Orbu la telefon 0740.273.100

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Demisol
  • Subsol
  • Grădină
  • Canalizare
  • Loc parcare
  • Spatiu depozitare
  • Sistem de alarma
  • Masina de spalat
  • Combina Frigorifica
  • Aragaz
  • Cuptor cu microunde
  • Hota

Contact Agent